Nye malerier og smykker

Har endelig fått oppdatert siden med de nyeste maleriene mine, samt smykkene jeg har laget i høst.

Da jeg var på malekurs på et kloster i Italia i høst, ble jeg kjent med denne fantastiske damen. En av dagene tok jeg dette bildet, og først i etterkant oppdaget vi alle symbolene i motivet… Hun ønsket så gjerne at jeg skulle male det til henne, så her er det; 50×60 cm, akryl på lerret. Leveres i morgen, så hun får det hjem til Arendal til jul  

50x60 cm, akryl. Malt på bestilling 2016

I går ble jeg også ferdig med «Flus», pusen til søsteren min. Det er mitt første puseportrett, men det gikk jo fint det også… 🙂

40x40 cm, akryl. Malt på bestilling 2016

I forbindelse med at jeg skulle stille ut på Kjosemarkedet i hjembygda mi, samt at vi skulle ha juleutstilling på Malelåven, fant jeg fram gullsmedsakene igjen og lagde noen blomsteranheng i sølv. Etter at de ble lagt ut på facebook forsvant de kjapt, så jeg måtte få laget opp noen flere. Fikk også forespørsel om jeg hadde ørepynt til, så da ble det noen utgaver av det også, samt anheng til barn.

Selger store og små sølvanheng, samt ørepynt med låsbare kroker.

, ,
Forrige innlegg
Dag 2
Neste innlegg
Maleri av morfar og Ina

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Vennligst skriv inn en gyldig e-postadresse.
You need to agree with the terms to proceed

Meny